Conform oamenilor de stiinta, semnele din nastere apar pe corpurile noastre din cauza unui exces de melanina produs in corpul bebelusului in timpul petrecut in pantecul mamei. In mod normal, semnele din nastere nu ne afecteaza in niciun fel sanatatea, insa se presupune ca ele pot fi folosite pentru a prezice norocul, alegerile de viata sau personalitatea fiecaruia.
Iata ce spune semnul tau din nastere despre tine, in functie de unde este pozitionat:

1. In apropierea buzelor

Daca ai un semn din nastere pozitionat in partea de sus a buzelor, este foarte probabil ca cei din jur sa te perceapa ca fiind o persoana directa sau chiar aspra. Cand vine vorba despre opiniile personale, ai tendinta sa nu renunti prea usor la ele, iar acest lucru poate duce la conflicte.

2. Pe obrazul stang

Daca te-ai nascut cu un semn din nastere pe obrazul stang poate fi un semn ca te poti confrunta de-a lungul vietii cu probleme financiare. Nu trebuie sa te ingrijorezi insa, acest semn simbolizeaza si puterea de caracter, asa ca o sa faci fata cu bine situatiilor mai dificile.

3. Pe obrazul drept

Despre oamenii cu semne din nastere pe obrazul drept se spune ca sunt foarte pasionali, ambitiosi si mereu in cautare de provocari noi.

4. In zona abdomenului

Daca semnul tau din nastere se afla in apropierea buricului, inseamna ca esti genul de persoana impacata cu sine, care evita orice fel de conflict. Iti place sa te distrezi si sa ai langa tine oameni pozitivi.

5. Pe spate

Oamenii cu semne din nastere aflate pe spate sunt cunoscuti ca fiind onesti si integri. Ei se feresc sa ascunda lucruri de cei din jur, chiar daca uneori pot fi deranjante.

Până să mă documentez pentru acest articol,am pus pe seama zodiei lipsa mea de înțelepciune în ceea ce privește strânsul banilor pentru zilele negre. Sunt Balanță și mi-aș da și ultimii bani pe o pereche de pantofi sau pe o geantă frumoasă. Mai nou însă,o nouă teorie pare că mă salvează când privesc supărată către contul gol:am un semn din naștere pe mâna stângă,ceea ce înseamnă că,deși sunt norocoasă la bani,destinul mi-e schimbător și aceștia nu sunt făcuți să stea prea mult la mine în portofel. Că sunt adevărate sau nu aceste superstiții și credințe despre semnele din naștere,fiecare judecă pentru sine,însă îți pot spune cu siguranță că se merită să cunoști măcar o parte din aceste teorii și,cine știe,poate vei descoperi lucruri interesante despre tine sau cei din jur.

Semnificații diferite,în funcție de cultură
Un mic ciorchine de strugure,alunițeîn fel și chip,pete de cafea și linii în diverse nuanțe și forme etc. – semnele din naștere sunt purtate de mulți dintre noi. La nivel mondial,80% dintre bebeluși vin pe lume astfel „ștanțați“ și,în funcție de cultură,acest lucru capătă diverse semnificații. Pentru spanioli și arabi,purtătorii acestora au o stea norcoasă în frunte și trebuie să profite de energiile pozitive cu care au fost înzestrați prin naștere. Pe de altă parte,francezii și americanii le consideră aducătoare de ghinion.

De câte feluri sunt
Semnele din naștere poartă diverse nume,în funcție de formă,culoare și de locul în care se găsesc pe trup:sărutul îngerilor (porțiuni violet sau roșii pe față),alunițele (forme și mărimi variate,pe tot corpul),ciupiturile berzei (roz sau vișinii;apar de obicei pe gât),căpșunile și frăguțele (pete mici,vineții sau roșii),pete de vin ori de cafea (se întâlnesc în diferite părți ale trupului;se decolorează în timp sau își intensifică nuanțele și forma). Unele dintre aceste pete dispar la naștere,pe când altele sunt permanente.

Cum îți influențează destinul
În funcție de locul în care se găsesc,semnele de naștere au diverse semnificații. Cele de pe partea stângă a obrazului prevestesc dificultăți financiare,chiar dacă se ivesc multe șanse de câștig,iar cele din dreapta sunt aducătoare de prosperitate și liniște sufletească. Lăcomia și egoismul se întâlnesc la persoanele cu semne pe abdomen,iar ghinionul pare să-i urmărească pe cei cu pete în mijlocul pieptului. Să nu te necăjești dacă ai puncte sau linii pe bărbie,căci o să te bucuri de succes în carieră. Persoanele cu semne din naștere în centrul frunții sunt senzuale și atrag ca un magnet privirile celor din jur. Nu știu cât ajută să aplici alunițeaproape de buze,însă dacă te-ai născut cu una sau mai multe în această zonă,vei avea parte de succes pe toate planurile. Cei cu semne din naștere,în special copaci,fluturi și fructe,sunt lipsiți de prejudecăți,cu o minte deschisă.

Știai că…

… în cultura indiană,alunițele de pe față sunt de bun augur căci prevestesc o viață lungă?

… dacă poftesc la cafea și ciocolată,viitoarele mame riscă să aibă bebeluși cu semne maronii pe corp?

… moleozofia este știința care se ocupă cu studiul alunițelor? Potrivit acesteia,alunițele alungite aduc purtătorului bogăție,cele rotunde caracterizează o persoană bună la suflet,iar cele în colțuri semnifică dualitatea bine-rău.

Adaugă comentariu