Atunci cand colonul incepe sa acumuleze resturi si fecale iti poate afecta organismul foarte rau.
Poti incepe sa te simti mai obosita, iti poate afecta inima, iti poate cauza acnee, iti afecteaza plamanii si creierul si iti face corpul sa imbatraneasca mai repede.

Poti incerca o metoda cu usturoi, care insa nu este atat de gustoasa.

Fiind un antioxidant puternic, usturoiul este recomandat in prevenirea si tratarea mai multor boli, printre care si cancerul de colon.

Trebuie sa adaugati usturoi pisat sau tocat in mancare, nu inainte de a-l lasa 15 minute la ”dospit”.

Consumati 3-4 catei de usturoi zilnic. Un catel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandata in scopuri medicale.

Usturoiul contine o serie de nutrienti, vitamine si minerale, dar si fitochimicale. Cultivat inca din Egiptul antic, folosit de romani pentru prevenirea bolilor contagioase si intrat in bucataria autohtona ca un condiment, aceasta planta este incredibil de sanatoasa.

Sub forma de aliment pur, usturoiul este cel mai puternic antibiotic din lume. Germenii de raceala, gripa sau viroza nu au sanse de supravieturire in prezenta sucului sau. În acelasi timp, combate infectiile si degajeaza bronhiile, sinusurile si plamanii.

Saptamana 1

Prepara-ti un amestec din 100ml de kefir si o lingura de seminte de in macinate. Bea la micul dejun.

Saptamana 2

Prepara-ti un amestec din doua linguri de seminte de in macinate si 100ml de kefir. Consuma o data pe zi.

Saptamana 3

Amesteca 100ml de kefir cu trei linguri de seminte de in macinate si bea in fiecare zi. Trebuie sa bei si doi litri de apa zilnic. Aceasta metoda trebuie facuta o data pe an.

Femeile care beau doua sau trei cafele pe zi isi reduc la jumatate riscul de a face cancer la colon comparativ cu cele care nu beau deloc, in timp ce la barbati, cafeaua nu are niciun fel de efect benefic, conform unui studiu al cercetatorilor japonezi, citat de Reuters.

Cercetatorii de la National Cancer Center din Tokyo au studiat datele obtinute in urma unei analize desfasurate in randul a 96.000 de femei si barbati, cu varste cuprinse intre 40 si 69 de ani, pe o perioada de 12 ani, incepand cu 1990.

Adaugă comentariu