De Sanatate

Ne îmbolnăvim după 40 de ani anume din acest motiv! Ce spune un doctor celebru!

Victor Dosenko este medic popular din Ucraina care a devenit cunoscut datorită lecțiilor publice despre sănătate pe care le susține gratuit cu regularitate.

Iată ce afirmă dr. Dosenko:

”În primul rând, asupra sănătății noastre influențează lucrurile cu care corpul nostru contactează în mod direct. Desigur, mă refer la alimentație, care pătrunde în corpul nostru și ne influențează din interior.

Dacă suntem oameni maturi trecuți de 40-50 de ani, trebuie într-o zi să recunoaștem stând în fața oglinzii că nu ne alimentăm corect. La această vârstă trebuie să avem o alimentație corespunzătoare, pe când noi ne alimentăm de parcă am avea 20 de ani și organismul nostru este la fel de viguros.

Nu trebuie să fugim de realitate și să spunem lucrurilor pe nume. Multora le este mai convenabil să spună că de vină este mediul poluat, stresul și alte lucruri pentru starea rea de sănătate. Aceste lucruri într-adevăr au o influență negativă asupra sănătății noastre, dar totuși alimentația greșită este principalul nostru dușman.

Anume ea de cele mai multe ori cauzează diabetul, probleme cu tiroida și artrita. Că doar nu apare artrita de la stres…

Deci, în loc să luptăm cu morile de vânt, trebuie să ne schimbăm regimul alimentar. Trebuie să mâncăm atât cât să ne fie puțin foame după mese. De asemenea, trebuie să folosim mai rar carne și mult mai des legume. În esență, totul este simplu. Sănătatea este accesibilă oricui”.

Dacă ți-a plăcut acest articol, arată-l și prietenilor tăi!

Îți dorim multă sănătate!

loading...

Redactia

Add comment

Urmareste-ne

Postam in fiecare zi articole interesante pentru tine, nu ezita sa ne urmaresti pe retele sociale.