De Sanatate

Pregătiți această mască magică pentru păr, aplicați-o pentru 15 minute. Rezultatul vă va uimi!

În acest articol vă propunem o rețetă de mască care după eficiența sa poate fi comparată cu cele costisitoare din saloanele de frumusețe. Părul va fi mai mătăsos și mai strălucitor. Cu câteva ingrediente accesibile pentru fiecare, veți avea o podoabă capilară superbă. Masca se pregătește foarte ușor.

Părul strălucitor și sănătos este bijuteria extraordinară a unei femei. Însă de cele mai multe ori ignorăm această podoabă. Vopsirea părului, tratarea chimică, mediul înconjurător poluat, alimentația proastă, fumatul – toate acestea acționează negativ asupra părului.

Cum putem să-l ajutăm? Există multe preparate chimice, programe speciale de restabilire a părului propuse de saloanele de frumusețe. Însă acestea sunt destul de scumpe și eficacitatea lor nu este tot timpul garantată. Iar cu cât produsul cosmetic este mai natural, cu atât este mai scump. V-ați pus oare întrebarea de ce să plătiți sume enorme la saloanele de frumusețe, dacă în bucătăria dvs se află ingredientele naturale pentru măștile de păr, care contribuie foarte bine la restabilirea și creșterea lui?

Vă propunem o rețetă de mască care poate concura cu cele mai scumpe măști din saloanele de frumusețe. Rețeta e simplă!

Combinația dintre miere și scorțișoară se utilizează pe larg în cosmetologie pentru îngrijirea pielii feței și părului. Noi vom suplimenta această combinație cu ulei de măsline. Aceasta stimulează foarte bine circulația sângelui scalpului, alimentează și trezește rădăcinile ”amorțite”, hidratează și hrănește pielea și părul. Masca este foarte eficientă în special pentru părul deteriorat, uscat și fără luciu.

Această mască vă va ajuta să preveniți căderea părului, vârfurile despicate, mătreața și să accelerați creșterea părului.

Masca se potrivește pentru orice tip de păr. Pentru tratament aplicați masca o dată la 4 zile timp de 6 săptămâni. Veți observa rezultate încă de la prima utilizare, iar la sfârșitul tratamentului părul va fi mai sănătos și mai puternic.

Ingrediente

(dacă aveți părul foarte lung, ajustați cantitatea corespunzător)

1 linguriță de scorțișoară
1 lingură de miere
1/2 pahar de ulei de măsline
Mod de preparare

Puneți uleiul într-un castron și încălziți-l la foc până la 60°C.
Luați castronul de pe foc și adăugați scorțișoara și mierea.
Amestecați compoziția foarte bine.
Lăsați-o să se răcească până la 40°C.
Mod de aplicare

Aplicați compoziția pe pielea capului folosind o periuță (puteți utiliza și o periuță de dinți). Atunci când o aplicați, masați foarte bine toată pielea capului. Mișcările trebuie să fie delicate.
Compoziția rămasă aplicați-o pe toată lungimea părului.
Acoperiți capul cu o folie sau cu o căciuliță pentru duș, apoi cu un prosop pentru a ține de cald.
Lăsați să acționeze 15 minute.
Clătiți părul cu șampon, ca de obicei.
Această mască magică va face părul mai sănătos și mai strălucitor.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

loading...

Redactia

Add comment

Urmareste-ne

Postam in fiecare zi articole interesante pentru tine, nu ezita sa ne urmaresti pe retele sociale.