BANALA ASPIRINĂ te scapă pentru TOTDEAUNA DE VERGETURI! Uite rețeta….

V-aţi îngrăşat sau aţi slăbit brusc? Aţi născut? Atunci veţi face vergeturi. Iată două dintre cele mai frecvente mituri în privinţa esteticii corporale.

Dar cum explicaţi faptul că există reprezentante ale sexului frumos care slăbesc semnificativ fără vergeturi? Şi, mai mult, există mame care au pielea normală în ciuda întinderilor repetate din cele 9 luni?

Vergeturile pot apărea în cazul unei afecţiuni a glandei tiroide. Aşadar, dacă nu suferiţi schimbări radicale în privinţa kilogramelor, nu vă aflaţi în perioada adolescenţei şi nu sunteţi însărcinată, e utilă o consultaţie la medicul endocrinolog.

Dacă însă analizele sunt absolut normale, vorbim despre vergeturi care apar din cauza lipsei elasticităţii pielii la nivel mai profund decât epiderma.

Mai exact, la nivelul reţelei de colagen care nu se află în stare optimă. Vă naşteţi cu această condiţie, aşadar nu schimbările mari ale greutăţii corporale sunt direct răspunzătoare de vergeturi.

Există persoane cu o structură perfectă a pielii care pot să se îngraşe şi să slăbească cât vor şi de câte ori vor, fără ca pielea să se fi rupt.

De altfel, vergeturile sunt structuri de reparaţie. Pielea de calitate slabă se rupe sub influenţa diverşilor factori, încearcă să se refacă şi astfel apar vergeturile care nu sunt altceva decât nişte cicatrice. De altfel, în timpul adolescenţei, dacă genetic nu aveţi o piele de calitate, veţi observa vergeturi chiar dacă nu v-aţi îngrăşat şi nici nu aţi slăbit semnificativ.

Aşadar, dacă mama sau bunica se plâng de vergeturi, atunci aveţi “şanse” mari să vă plângeţi şi voi de la vârstă foarte tânără.

Aspirina, sperietoarea vergeturilor
Una dintre metodele de a scăpa de vergeturi implică aspirina. Tot ce trebuie să faceți pentru a spune adio vergeturilor este să diluați aspirină într-o cantitate mică de apă. Această combinație (aspirină + apă) trebuie combinată apoi cu ulei de măsline cald. Două lingurițe de măsline sunt suficiente pentru prepararea tratamentului. Pasta se aplică direct pe piele și trebuie lăsată la acționat vreme de 20-25 de minute. Clătiți apoi pielea cu apă călduță. Masca trebuie aplicată o dată pe zi timp de aproximativ 7 zile.

E important ca la prepararea acestor soluții să administrați și vitaminele E și C, pe care le găsiți în capsule, în farmacii. Această combinație naturistă hidratează și reface pielea, redându-i elasticitatea. Este recomandat ca pe perioada urmării tratamentului să faceți sport. În timpul antrenamentelor veți elimina colagenul, contribuind astfel la regenerarea completă a pielii.

Atenție! E bine să nu vă expuneți imediat la soare după aplicarea pastei pe piele. Pielea se poate usca și liniile inestetice devin mult mai vizibile. Dacă doriți să vă relaxați afară, în natură, e preferabil să alegeți un loc umbros.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor care sunt alergice la compușii din care este făcut.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x