Ai probleme cu greutatea dar nu ai timp sau vointa de a merge la sala? Uite cum poti scapa de 10 kilograme in 14 zile. Aceasta dieta este foarte simplu de tinut. Tot ce trebuie sa faci este ca, in fiecare zi, sa bei un amestec de suc de lamaie cu apa inainte de prima masa a zilei. Cantitatea celor doua lichide variaza, conform graficului de mai jos.

Retine ca, dupa ce ai facut acest lucru, nu ai nicio restrictie pe tot parcursul zilei, poti manca orice.

Ziua 1: sucul de la o lamaie cu un pahar de apa/ Ziua 2: sucul de la o lamaie cu 2 pahare de apa/ Ziua 3: sucul de la o lamaie cu 3 pahare de apa/ Ziua 4: sucul de la o lamaie cu 4 pahare de apa/ Ziua 5: sucul de la 2 lamai cu 5 pahare de apa/ Ziua 6: sucul de la 2 lamai cu 6 pahare de apa/

Ziua 7: sucul de la 3 lamai cu 10 pahare de apa/ Ziua 8: sucul de la 2 lamai cu 6 pahare de apa/ Ziua 9: sucul de la 2 lamai cu 5 pahare de apa/ Ziua 10: sucul de la o lamaie cu 4 pahare de apa/ Ziua 11: sucul de la o lamaie cu 3 pahare de apa/ Ziua 12: sucul de la o lamaie cu 2 pahare de apa/ Ziua 13: sucul de la o lamaie cu un pahar de apa/ Ziua 14: sucul de la 3 lamai cu 10 pahare de apa

Apa calda cu lamaie bauta pe stomacul gol are proprietati diuretice puternice. Asta inseamna ca te scapa de retentia de apa din organism, iti pune metabolismul in functiune si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Iar aceste efecte se resimt si pe cantar. Iata cum te ajuta apa calda cu lamaie sa scapi de kilogramele in plus:

1. Iti detoxifiaza pielea si corpul – Apa cu lamaie iti curata sistemul digestiv de orice toxine care au stat peste noapte in corpul tau. Lamaia este un diuretic natural si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Continutul mare in vitamina C ajuta si el la eliminarea impuritatilor din sange si contribuie la o pielea mai curata si mai sanatoasa.

2. Iti alcalinizaza corpul – Desi lamaia este un aliment acid, cand ajunge in corp devine unul din cele mai puternice alimente cu efect alcalinizator. Contine atat acid citric cat si acid ascorbic, ambele foarte usor de metabolizat, care favorizeaza absorbtia mineralelor in sange.

3. Stimuleaza digestia – Lamaia este un tonic digestiv. Iti ajuta stomacul la digestie si stimuleaza intreg tractul gastrointestinal si chiar are un impact pozitiv bacteriei Helicobacter pylori. Daca bei o apa plata cu lamaie in fiecare dimineata, te vei simti mai energic, vei scapa de constipatie si de toate neplacerile care vin la pachet cu problemele digestive.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x