De Sanatate

Ai f─âcut dragoste doar cu unul sau ai avut mai mult de 2 parteneri intimi? ­čś« Fetelor, fi╚Ťi pe faz─â! Trebuie s─â vede╚Ťi

Descoperire uimitoare: Femeile absorb ADN-ul tuturor bărbaţilor cu care au întreţinut relaţii sexuale

Un studiu realizat în cadrul Universităţii din Seattle a ajuns la o concluzie neașteptată: corpul femeilor este purtător al ADN-ului viu al tuturor bărbaţilor cu care acestea au întreţinut relaţii sexuale.

Descoperirea a fost făcută din întâmplare, într-un experiment în care specialiștii doreau să determine dacă femeile purtătoare a unui făt de sex masculin erau mai predispuse la anumite afecţiuni neurologice.

Creierul femeilor este mult mai diferit dec├ót se a┼čteptau cercet─âtorii, ├«n el se afl─â un ÔÇŁmicrochimerism masculinÔÇŁ, cu alte cuvinte este prezent ADN-ul al altor indivizi care sunt genetic diferi┼úi de restul celulelor femeii.

Conform studiului, ÔÇŁ63% dintre femeile testate de┼úineau microchimerism masculin ├«n creierul lor. Acesta era prezent ├«n diferite regiuni ale creieruluiÔÇŁ. A┼čadar, 63% dintre femei sunt purt─âtoare ale celulelor vii de ADN. Speciali┼čtii sus┼úin c─â ADN-ul masculin din creierul femeilor provine din mai multe surse, de la sarcini, transferate de la un frate mai mare ├«n timpul sarcinii sau din cadrul rela┼úiilor sexuale, potrivit descopera.ro.

Cea mai comun─â surs─â de provenien┼ú─â a ADN-ului masculin ar fi rela┼úiile sexuale, spun cercet─âtorii. Practic, spermatozoizii sunt o celul─â vie, cei care r├óman ├«┼či g─âsesc ad─âpost ├«n corpul femeii.

├Än al doilea caz, cei care ajuns prin intermediul sexului oral ├«n cavitatea bucal─â ajung s─â traverseze canalul nazal, urechea intern─â ┼či ajung apoi ├«n spatele ochilor. De aici, spermatozoidul ajunge ├«n fluxul sanguin ┼či apoi ├«n creier ┼či coloana vertebral─â, se mai arat─â ├«n studiu.

loading...

Redactia

Add comment

Urmareste-ne

Postam in fiecare zi articole interesante pentru tine, nu ezita sa ne urmaresti pe retele sociale.