Persoanele care lucreaza de 8-10 ore pe zi in aceeasi pereche de incaltari se confrunta cu aceasta problema. Totusi, problema mirosului picioarelor este provocata de anumite aspecte. Pe langa faptul ca stau incaltati atatea ore cu aceeasi pereche de incaltari, multi oameni au probleme si cu transpiratia in exces.

De aceea, pentru acesti oameni este mai usor ca bacteriile sa se dezvolte pe picioare si sa imprastie un miros neplacut.

Pentru aceasta problema exista un tratament natural care poate fi solutia. O procedura care pare neobisnuita si unica, dar care chiar functioneaza. Multi oameni care au incercat-o au fost incantati de rezulat.

soak-your-feet-for-30-minutes-and-get-rid-of-smelly-feet-forever

Iata de ce vei avea nevoie:

  • 4 cani cu apa fierbinte
  • 5 plicuri de ceai negru
  • un recipient in care poti introduce picioarele

Procedura:

Umple recipientul cu apa fiarta si pune plicurile de ceai inauntru. Lasa apa sa stea timp de 20 de minute. Pune picioarele in apa si tine-le acolo o jumatate de ora. Repeta procedura in fiecare zi, cel putin 10 zile.

Alta modalitate eficienta de a rezolva aceasta prolema este bicarbonatul de sodiu. Aplica bicarbonat de sodiu in fiecare zi pe picioare, inainte de a te incalta cu sosete si pantofi. Repeta procedura de 2-3 ori pe saptamana.

Mirosul va fi neutralizat si bicarbonatul de sodiu va preveni dezvoltarea bacteriilor care stimuleaza secretia glandelor sudoripare.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x