Cea mai buna metoda de a slabi este accelerarea metabolismului. Exista alimente si condimente care pot accelera metabolismul dar doar daca ne schimbam dieta.

Daca suferi de boli ale tractului urinar, cistita, gastrita, variatii ale lipidelor in organism, ulcer sau greutate excesiva, iti vom prezenta un amestec din doar doua ingrediente care trebuie folosit pe o perioada de trei saptamni in locul micului dejun.

Acest amestec a fost certificat si de un studiu condus de oameni de stiinta din Iran. Pentru studiu participantii au fost impartiti in doua grupuri. Fiecare grup era format din 44 de femei. Toate participantele aveau probleme cu greutatea.

Timp de trei luni, ambele grupuri au mancat numai produse sanatoase si au consumat mai putin de 500 de calorii pe zi.

the-murderer-of-obesity

Primul grup a consumat 3 grame de pudra de chimen pe zi, amestecat cu 140 de grame de iaurt. Cel de-al doilea grup de femei au consumat aceeasi cantitate de iaurt fara pudra de chimen.

Dupa 3 luni, grupul care a consumat chimen a slabit cu 14 kilograme mai mult decat cel care a consumat iaurt simplu. Acest lucru a fst posibil datorita compusilor chimenului are previn retentia de colesterol in organism. Potrivit cercetatorilor, acesta este motivul pentru care chimenul accelereaza metabolismul.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x