In zilele noastre, obezitatea la copii reprezinta o problema grava, pentru ca procentajul creste din ce in ce mai mult in fiecare an. Situatia este alarmanta deoarece multi copii si adolescenti risca sa dezvolte diabet de tip 2.

Iti vom prezenta cazul unei tinere care sufera de diabet tip 2. Numele fetei este PAntera si a aflat adevarul despre boala ei cand avea numai 14 ani. Avea cateva simptome care sugerau prezenta diabetului. Ii era mereu sete si avea dureri de cap si schimbari ale starilor de spirit.

Din nefericire acestea nu erau singurele semne. Tanara a dezvoltat un inel inchis la culoare in jurul gatului. La inceput, mama ei a crezut ca totul se datora unei igiene precare, dar adevarul a dus la un diagnostic surprinzator.

mom-saw-a-ring-around-her-daughters-neck-if-you-spot-this-too-rush-to-the-hospital-heres-why

Medicii au explicat ca acest cerc inchis la culoare este un semn ca organismul tau nu foloseste corespunzator insulina. In cele mai multe cazuri, acest simptom indica diabetul de tip 2, care afecteaza modul in care corpul nostru metabolizeaza zaharul.

In ultimii ani, acest tip de diabet se raspandeste mult in randurile tinerilor si copiilor. Masurile preventive sunt extrem de importante pentru ca odata ce acest diabet apare, este mai greu de tratat. Pentru a preveni aparitia diabetului, trebuie sa ne schimbam dieta cu una mai sanatoasa si sa facem exercitii fizice in mod regulat.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x