Stilul de viata modern ne face traiul mai usor in multe moduri dar creste si tensiunea, stresul si anxietatea.

Simptomele stresului iti pot afecta sanatatea , chiar daca nu iti dai seama. Stresul poate provoca multe probleme de sanatate, precum tensiunea arteriala, boli cardiace, obezitate si diabet.

Unul dintre cele mai rapide moduri de a scapa de stres este cunoasterea unor puncte de presiune pe corpul nostru.

8-pressure-points-that-will-reduce-your-stress-in-seconds

8 puncte de presiune care te elibereaza de stres in cateva secunde:

  1. Scalpul. pune degetele in spatele capului, in punctul unde gatul se uneste cu craniul.  Apoi, cu degetele masi preseaza timp de 20 de minute.
  2. Urechea. Potrivit expertilor, urechea este cel mai bun punct de prsiune din intregul corp. Maseaza acest punct cu un betisor de ureche sau un pix si respira adanc in timpul masajului.
  3. Pieptul. Centrul pieptului este un punct foarte eficient care calmeaza stresul si anxietatea.
  4. Stomacul. Multi experti prefera sa foloseasca acest punct pentru ca ajuta la creearea miscarilor si elibereaza durerea din piept si diafragma, ceea ce imbunatateste respiratia
  5. Antebratul. Punctul interior al cotului este foarte eficient in calmarea stresului si anxietatii. Aplica presiune in acest punct al ambelor maini, pe rand.
  6. Palma. Punctul de presiune este localizat pe unul dintre cele mai importante meridiane, care afecteaza inima, ficatul si pancreasul.
  7. Gamba. Presunea aplicata in acest punct creste si regleaza fluxul energetic, reduce oboseala si creste concentrarea. Apasa acest punct timp de un minut.
  8. Piciorul. Acest punt este colcalizat in interiorul talpii. Aplica presiune pe acest punt pentru a regla circulatia sangelui in corp si eliberarea de stres, griji si anxietate.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x