Durerea de dinti poate sa apara din cauza iritarii unui nerv, dar ai sunt numeroase motive pentru durerile de dinti. Infectie, afectiune a gingiei, carii, rani, dinti sparti sau chiar pierderea unui dinte.

Una dintre cele mai enervante dureri este durerea de dinti care este si greu de suportat. De fapt, aceasta durere este atat de puternica incat te distrag de la orice ai de facut, te face sa ai o stare proasta si nu pot sa te alimentezi cum trebuie.

Cea mai buna optiune pentru a scapa de durerea de dinti  este sa mergi la dentist. Totusi, durerea de dinti apare cand nu te astepti, de obicei seara, ora la care nu poti merge la dentist. Ce poti face daca te afli in aceasta situatie? Toata lumea trebuie sa cunoasca acest remediu care este extrem de eficient si poate calma durerea imediat.

put-this-in-your-mouth-and-that-frustrating-toothache-will-disappear-in-a-few-seconds

Cel mai rau lucru care se poate intampla este durerea de dinti nocturna, care iti strica somnul si iti influenteaza starea de a doua zi.

Pentru a obtine un remediu excelent si natural in acelasi timpvei avea nevoie de:

  • pudra de cuisoare
  • ulei de cocos

Dupa cum vezi, ingredientele sunt usor de gasit . Iata cum trebuie sa prepari remediul:

Ia jumatate de lingurita din ambele ingrediente, pune-le intr-un pahar si amesteca pana obtii o pasta omogena. Aplica amestecul pe dinte si gingie si vei simti imediat efectul.

Efectul imediat se datoreaza eugenolului, o substanta continuta de pudra de cuisoare, care un analgesic foarte puternic, in timp ce uleiul de cocos are efect antibacterian.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x