Beneficiile miraculoase ale acestui fruct nu pot fi niciodata exagerate. De ce? Pentru ca are un efect extrem de benefic asupra vietii, aspectului si sanatatii noastre.

Sa incepem cu mirosul de lamaie. Este un motiv pentru care mirosul de lamaie este asociat cu curatenia si prospetimea. Lamaia este un antiseptic natural si sucul de lamaie este un agent de curatenie eficient. Mirosul imbunatateste dispozitia si este de obicei folosit in trtamente pentru depresie si anxietate.

Cut-a-Few-Lemons-and-Place-Them-On-The-Bedside-In-Your-Bedroom

Indigestia, artroza si reumatismul sunt boli care pot fi tratate cu suc de lamaie. Daca incepi sa bei suc de lamaie in mod regulat vei scapa de toxine si previne formarea pietrelor la rinichi. Cu atat mai mult, lamaile sunt folosite in boli ca malaria si holera, pentru ca purifica sangele.

Vitamina C nu este singura vitamina din lamaie. Include si alte vitamine si minerale, cum ar fi vitamina A, E, cupru, crom, potasiu, fier si magneziu.

Poti improspata aerul unei camere si va mirosi minunat. Lamaile unctioneaza mai bine decat un spary de camera sau orice odorizant. Poti reinmprospata aerul unei camere si tot ce trebuie sa faci este sa tai cateva lamai si sa le lasi intr-un bol peste noapte.

Cu ajutorul lamailor poti respira mai bine. Pentru oamenii care sufera de astm sau au o raceala sau alergii, este recomandat sa inspire aer improspatat cu lamaie. Asta va imbunatati respiratia pe timpul noptii.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x