Presopunctura este o tehnica medicala foarte populara in China, de secole, ca metoda de relaxare si terapie naturala pentru multe afectiuni. Este similara cu acupunctura si rezultatele sunt similare, de asemenea.

Presopunctura poate fi de ajutor in probleme cum ar fi gazele, balonarea si constipatia in doar cateva minute, simplu si eficient.

Do-You-Suffer-From-Constipation-Bloating-And-Gas

Iata ce trebuie sa faci:

Trebuie sa gasesti un punc sub buric, pe o marime de doua degete. Apoi  maseaza locul, incet, cu miscari circulare.

Poti aplica presiune cu degetele pe acest punct, dar ai grija sa nu fie prea tare. Daca incepi sa te simti inconfortabil, poti folosi palmele pentru a masa punctul de presiune si respira adanc.

Acest masaj va relaxa zona abdominala cu probleme si va calma durerea din partea de jos a spatelui. Dupa acest masaj vei scapa de  constipatie, balonare si gaze, sau alte probleme abdominale.

Faptul ca efectele se vor observa imediat, este partea cea mai buna a presopuncturii. Problema se va rezolva in mai putin de un minut si corpul tau se va simti relaxat.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x