Oricat de mult ne-am dori, nu este indicat sa dormim impreuna cu animalele de companie, pentru ca ne punem viata in pericol.

Animalele de companie sunt mereu alaturi de noi, impartasind toate evenimentele cu noi, probabil asta este unul din motivele pentru care le iubim atat de mult. Sunt partenerul ideal, aproape ca uitam ca sunt animale si uneori le permitem sa adopte obiceiuri nesanatoase.

Multi oameni nu sunt constieni de riscurile dormitului cu animalele de companie. Parazitii sunt mai des intalniti decat crezi, de aceea este imperativ sa nu uitam sa le deparazitam si sa prevenim sa se inmulteasca. Parazitii se pot transfera foarte usor si la om, iar indepartarea lor poate fi greoaie, efectele lor asupra organismului uman pot fi devastatoare. Deparazitarea animalelor se face de obicei atunci cand sunt mici, la fel ca si vaccinurile, pentru a fi mai eficiente pentru sanatatea si dezvoltarea sanatoasa.

NEVER-SLEEP-WITH-YOUR-PETS-DO-NOT-RISK-YOUR-LIFE-HERE’S-WHY

Un animal de companie inseamna si multe responsabilitati: curatarea, hranirea, imbaiatul si mai presus de tot, trebuie sa le oferim dragoste, ingrijire medicala si atentie.

Tine minte ca medicul veterinar nu trebuie consultat doar cand animalul este bolnav, ci si pentru controale de rutina care ii mentin sanatatea. Unul din controalele de rutina necesar este deparazitarea.

Cainii si pisicile trebuie deparazitate o data la 4 luni, in primele sase luni de viata trebuie vaccinati si acest lucru nu trebuie omis.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x