Este numit „Fluidul vietii”. Sucul de cocos ofera multiple beneficii si nutrienti. Multe studii au aratat ca are proprietati antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii si are o activitate antioxidanta. Are o compozitie unica de zaharuri, vitamine, minerale si amino acizi. Sucul de cocos este bogata in potasiu, magneziu si vitamina C.

10-Reasons-Why-Coconut-Water-Will-Revolutionize-Your-Health

Reduce tensiunea arteriala

Cercetatorii au stabilit ca sucul de cocos este un remediu natural foarte eficient pentru tensiunea arteriala crescuta la pacientii cu hipertensiune.

Reface electrolitii si mineralele

Sucul de cocos contine 5 electroliti esentiali de care corpul are nevoie pentru a-si pastra temperatura. Ajuta muschii si nervii sa functioneze la un nivel optim.

Imbunatateste digestia

Sucul de cocos contine enzime bioactive ca acidul folic, fosfataza, catalaza, dehidrogenaza, diastaza, peroxidaza si polimerazele ARN-ului. Aceste enzime ajuta in digestie si metabolism.

Echilibreaza nivelul pH-ului

Sucul de cocos este o bautura naturala izotonica, cu acelasi nivel electrolitic pe care il are si sangele.

Intareste oasele

Sucul de cocos este bogat in calciu si este necesar pentru oase sanatoase, muschi si tesuturi puternice.

Intareste sistemul imunitar

Sucul de cocos este plin cu acid lauric care este un agent antifungic, antibacterial si antiviral.. Revigoreaza sistemul imunitar si il sustine in lupta impotriva infectiilor, eliminand parazitii intestinali.

Anti imbatranire

Sucul de cocos contine compusi care protejeaza celulele de cancer si imbatranire.

Ajuta in scaderea in greutate

Sucul de cocos este foarte eficient in diete. Este un electrolit natural care accelereaza metabolismul

Sanatate cardiovasculara

Studii recente au descoperit ca poate creste nivelul colesteolului bun, care face ca sucul de cocos sa fie un tratament natural in sanatatea cardiovasculara.

Ajuta in diabet

Sucul de cocos este bogat in nutrienti care sunt necesare in diabet pentru a mentine nivelul zaharului sub control.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x