Multi dintre noi am auzit probabil ca uscatul hainelor in casa nu este recomandat din cauza vaporilor din haine pot afecta negativ sanatatea.

Craig Mather (43) din Bolton a contractat o infectie pulmonara petru ca nu a dat ascultare avertismentelor  si a uscat hainele in casa. Sporii de mucegai care s-au produs din cauza uscarii hainelor in camera i-au cauzat serioase probleme pulmonare.

Never-Dry-Laundry-Indoors-The-Side-Effect-Can-Be-Deadly

Craig Mather, tata a trei copii, a fost diagnosticat cu aspergiloza pumonara cronica si a inceput sa se recupereze cand i s-au prescris medicamente care lupta impotriva infectiilor fungice.

Doctorul l-a avertizat ca daca nu inceteaza sa usuce hainele in casa, problemele vor reveni si se vor agrava. Asa ca, atunci cand s-a oprit din uscarea hainelor inauntru timp de 12 luni, a observat o imbunatatire majora a sanatatii.

Nu este singurul caz. Potrivit expertilor, uscarea hainelor inauntru poate duce la probleme de sanatate grave.Atunci cand punem hainele ude pe un radiator, evaporarea creste nivelul umiditatii cu 30%, creand un mediu propice pentru formarea mucegaiului.

Majoritatea oamenilor pot lupta impotriva infectiilor si sunt imuni, dar persoanele care au astm pot suferi dificultati de respirare si tuse.

Oamenii care au un sistem imunitar scazut, cum ar fi pacientii care sufera de SIDA, pacienti care urmeaza tratamente cu chimioterapie sau pacienti cu boli autoimune pot suferi de aspergiloza pumonara, cauzata de fungi. Este o boala care poate afecta serios plamanii si uneori poate fi fatala.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x