Cu totii folosim cuptorul cu microunde. Este simplu si comod pentru toata lumea. Cuptorul cu microunde este popular de mai bine de 30 de ani in SUA, transformand modul in care societatea vede prepararea mancarii. Dar iata intrebarea care ne macina pe toti. Este gatitul la microunde cea mai sanatoasa optiune? Nu! sunt multe alte optiuni mult mai sanatoase.

THESE-5-DISEASES-ARE-ALL-CAUSED-BY-MICROWAVE-OVENS

Microundele sunt forme de radiatii non-ionizate. Ca un contrast, radiatiile ionizate schimba natura electromagnetica a atomilor, ionizandu-i. Asta afecteaza modul in care interactioneaza cu alti atomi si molecule din jur. Razele X, radiatiile gama si meicina nucleara, sunt tipuri de radiatii ionizate. Mancarea noastra este „atacata” de valuri de caldura de frecvente inalte si unii oameni sustin ca aceste radiatii sut daunatoare pentru sanatate.

In acest articol vom mentiona 5 cin cele mai cunoscute boli, provocate de cuptorul cu microunde:

  • Insomnia – acest dispozitic are un impact puternic asupra creierului nostr.
  • Pierderea nutrientilor – cu totii stim ca aunci cand folosim cuptoarele cu microunde, eliminam aroma si substantele nutritive din mancare.
  • Oboseala – cuptoarele cu microunde pot fi cauza oboselii si a obezitatii
  • Cancer – radiatiile din cuptorul cu microunde acumulate in corpul uman pot cauza cancer.
  • Elimina antioxidantii – cuptoarele cu microunde distrug antioxidantii din mancare, ceea ce creste riscul de colesterol crescut si boli cardiace.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x