Multi oameni au probleme cu cearcanele de sub ochi, dar din fericire exista o solutie naturala pentru asta si acest articol iti va arata cum. Aceasta solutie este castraetele! Castravetele este folosit in diferite tratamente, dar este considerat singura leguma ce poate reduce umflaturile din jurul ochilor sau cearcanele de sub ochi.

Eliminate-Dark-Circles-And-Puffiness-Under-Your-Eyes-With-This-Simple-Trick

Castravetele si pielea au acelasi nivel de hidrogen, ceea ce face mai usor pentru castravete sa mascheze toate zonele problematice. Poate ajuta in calmarea si relaxarea pielii imediat dupa aplicare.

Trebuie sa incluzi castraetele in rutina ta de infrumusetare pentru ca are multe beneficii.

Acesta este un remediu simplu si rapid care va fructifica toate beneficiile castravetelui.

Curata de coaja un castraete si apoi stoarce-l. Ia doua tampoane de bumbac si scufunda-le in sucul de castravete, apoi pune-le pe ochi. Tine-le pe ochi timp de 15 minute, pentru a-si face efectul.

Castravetele poate fi combinat in diferite moduri pentru a lumina zonele de sub ochi si pentru a reduce oboseala ochilor.

Iata cateva remedii:

Pepara o mixtura din parti egale de suc de lamaie si suc de castravete. Aplica aceasta solutie pe zonele inchise la culoare de sub ochi si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Apoi spala cu apa.

Poti aplica suc de castravete sau felii de castravete in zona de sub ochi si lasa-le sa actioneze 15 minute inainte de a te spala cu apa calduta.

Amesteca suc de castravete si cartof, in parti egale pentru a reduce pungile de sub ochi. Urmeaza aceeasi procedura ca mai sus.

 

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x