Cresterea nivelului de lichide intercelulare se numeste umflarea tesutului. Picioarele umflate apar din mai multe motive: caldura, probleme cu vasele de sange, probleme la nivelul rinichilor, sarcina, insuficienta cardiaca, probleme hormonale etc.

Problema trebuie luata in serios si trebuie consultat un medic imediat.

Medicina populara traditionala are diferite remedii care pot ajuta in situatia picioarelor umflate, dar probabil cel mai eficient este ceaiul de patrunjel, care elimina excesul de lichide din organism, extrem de eficient.

diuretic-against-leg-swelling

Un diuretic natural impotriva picioarelor umflate

Pentru a prepara acest ceai vei avea nevoie de patrunjel proaspat si o radacina de patrunjel.

Spala patrunjelul bine si toaca-l marunt. Pune-l intr-un termos, acopera-l cu 500 ml de apa fiarta si lasa-l sa stea peste noapte. Strecoara ceaiul si aceasta cantitate trebuie consumata pe parcursul a doua zile. Bea acest ceai timp de 2 zile la rand si prepara ceai pentru inca o zi. Apoi fa o pauza de 3 zile si prepara ceai pentru urmatoarele doua zile.

Imediat dupa primele zile vei putea observa o reducere a umflaturii picioarelor si vei putea purta din nou pantofii preferati.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x