Dieta cu ananas te ajuta sa distrugi consecintele supraalimentarii, precum si consumarea mancarurilor nesanatoase.

Este recomandat sa fie tinuta timp de 4 zile si este considerata a fi un remediu temporar, deoarece este o dieta dezechilibrata.

Aceasta dieta te poate ajuta sa slabesti pana la 3 kg pe saptamana.

Ananasul este eficient in lupta impotriva retentiei de apa, balonarii si celulitei. Este bogat in apa (90%), potasiu si fier.

Ananasul contine, de asemenea, o enzima numita bromelaina, care imbunatateste digestia si lupta impotriva proceselor inflamatorii in organism.

Este un fruct hipo-caloric si 100g de fruct contine 40 de calorii. Ar trebui sa consumam fructul proaspat, dar poate fi tinut si in frigider, cu susul in jos, pentru ca zaharul sa se distribuie egal in tot fructul.. Cand este proaspat, coaja fructului este galbea-portocalie, fara pete, iar structura este tare si frunzele verzi.

Trebuie consumatimediat dupa ce este taiat, astfel isi poate pastra proprietatile vitaminei C, care este importanta in formarea colagenului, factorul care imbunatateste elasticitatea pielii.

pinneaple

Iata un exemplu de dieta cu ananas pentru o zi:

Micul dejun: suc de ananas + un fruct + 1 cana cu ceai

Gustare: suc natural de ananas

Pranz: 4 felii de anans + o felie de paine

Gustare: Suc de anans + un fruct

Cina: 2 felii de ananas + 50 de grame de orez fiert + o cana de ceai impotriva balonarii

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x