Daca ai calcaiele crapate, iti recomandam sa incerci aceasta metoda mai putin cunoscuta, dar extrem de eficienta

Niciunul din tratamentele scumpe si creme nu iti vor oferi aceste rezultate. Calcaiele crapate vor fi reabiliotate sub influenta cojii de lamaie.

How-To-Heal-Your-Rough-Cracked-Heels-With-Lemon-–-This-Is-Too-Good-You-Must-Try-It

Vei avea nevoie de:

  • 1 lamaie mare
  • o soseta
  • crema hidratanta

Ce trebuie sa faci

Taie lamaie in jumatate si stoarce sucul de lamaie. Vei avea nevoie doar de coaja si putina pulpa. Pune jumatatile de lamaie direct pe calcaie. Pune sosetele peste lamai si tine-le 30 de minute.

Jumatate de ora de relaxare si regenerare a pielii nu este o perioada lunga de timp, dar vei fi uimit de rezultate.

Dupa 30 de minute scoate sosetele si arunca jumatatile de lamai. Toata pielea moarta ca putea fi indepartata cu usurinta. Chiar daca nu cureti calcaiele de pielea moarta, crapaturile vor deveni mai putin vizibile dupa prima aplicare si daca vei continua tratamentul pielea de pe calcaie va arata impecabil.

Dupa ce ai indepartat pielea moarta, aplica o crema hidratanta si pune inapoi sosetele. Este recomandat unt de cocos sau o mixtura de glicerina si alcool. Aceasta procedura iti va hrani pielea si va ajuta calcaiele sa ramana catifelate pentru mai mult timp. Nutrientii din crema hidratanta vor patrunde in cele mai adanci crapaturi si vor hrani pielea in mod excelent.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x