Daca esti una dintre persoanele care au acest obicei, incearca sa faci tot posibilul sa renunti!

John Gardener, in varsta de 40 de ani, nu se putea abtine sa nu isi roada unghiile, chiar dupa ce medicii i-au interzis sa mai faca asta. Acest obicei a dus la o infectie severa, care pana la urma a dus la un atac de cord.

Rosul unghiilor este foarte periculos. Medicii au spus ca barbatul si-a ros unghiile pana cand au inceput sa sangereze. Din cauza acestui obicei nesanatos, degetele lui au fost distruse si au devenit foarte sensibile.

nail-bitting

Doctorul lui a declarat ” Unghiile lui John erau intr-o situatie foarte proasta. Cand a venit deja sangerau.”

De asemenea a declarat ca acest obicei a aparut din cauza anxietatii si a devenit din ce in ce mai grav cand a devenit depresiv.

Sangerarea de la inceput s-a agravat si una dintre rani s-a infectat. Antibioticele nu au putut sa il ajute asa ca varfurile degetelor au fost amputate. S-a simtit bine o perioada, dar nu a durat. conform chirurgului sau, la doar cateva zile dupa aniversare de 40 de ani, John a suferit un atac de cord, din cauza infectiei septice.

Pentru medici si pentru o familie a fost o tragedie neasteptata.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x