Un studiu efectuat de Institutul American de Cancer a aratat ca multe din tipurile de cancer pot fi prevenite. Cercetatorii estimeaza ca 60-70% din tipurile de cancer pot fi prevenite cu informatiile potrivite si dieta corespunzatoare.

Acest articol iti va arata cateva schimbari necesare pe care trebuei sa le faci in dieta ta, modificari care iti vor asigura o viata mai sanatoasa si un risc scazut de cancer.

14-Cancer-–-Causing-Foods
 1. Alimente afumate – nitritii si nitratii actioneaza ca niste conservanti pentru a opri alterarea mancarii. Atunci cand sunt gatiti, se transforma in nitrozamine, compusi care sunt asociati cu cresterea riscului de dezvoltare a cancerului.
 2. Conservele – studiile au confirmat ca mancarea ambalata in conserve cauzeaza infertilitate, obezitate, diabet si cancer.
 3. Peste crescut in ferme – acest peste contine multe chimicale provocatoare de celule canceroase.
 4. carnea la gratat. Hidrocarburile aromatice policiclice (PAH) sunt produse de un anumit tip de combustii, cum ar fi arderea lemnului sau carbunelui de gratar. CAnd grasimea din carne cade in foc, creand fum, acesta permite hidrocarburilor sa se lipeasca de carne, crescand expunerea cancerigena.
 5. Alimente modificate genetic – evita aceste alimente pe cat posibil
 6. Popcorn la microunde – Contine substante chimice care sunt activare la preparare si dupa ingerare contamineaza sangele
 7. Uleiuri hidrogenate – promoveaza inflamatiia si impiedica functionarea sistemului imunitar. Sune asociate cu atacurile de cord, diabet si alte afectiuni cardiace.
 8. Fructe si legume cultivate cu seminte modificate genetic, pesticide si ierbicide
 9. Zaharul – celulele canceroase se dezvolta cu zahar sau alte alimente care contin zahar, cuma r fi pastele, painea, carbohidratii si unele fructe.
 10. Zaharuri rafinate – exista o legatura intre aceste zaharuri si cresterea trigliceridelos, a riscului pentru atacuri de cord, obezitate, artroza si cancer.
 11. Mancare procesata- este plina de ingrediente nesanatoase, care cresc riscul de cancer abdominal
 12. Bauturile carbogazoase/racoritoare – priveaza corpul de vitaminele si mineralele necesare si sunt pline de ingrediente nocive
 13. Faina alba – produsa din seminte crescute cu fungicide si pesticide
 14. Proteina izolata din soia – contine anti nutrienti, care afecteaza abilitatea corpului de a digera depozitele de aluminiu, care este foarte toxic pentru rinichi si sistemul nervos.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x