In zilele noastre, multi oameni vor sa arate mai tineri. Vor face orice pentru a duce acest lucru la indeplinire.

Din fericire, nu trebuie sa aplicam masuri drastice pentru a arata cu 10 ani mai tineri, deoarece orezul ne va ajuta!

Beneficiile frumusetii cu orez:

Orezul a fost mereu asociat cu beneficii emdicale, dar poate fi de asemenea legat de beneficii cosmetice. Contine antioxidanti care se stie ca ajuta la intarzierea aparitiei si minimizarea ridurilor si incetineste procesul de imbatranire.Pudra de orez este folosita in anumite culturi asiatice pentru a vindeca iritatii si acnee.

Use-THIS-Once-A-Week-To-Make-Your-Face-Look-10-Years-Younger

Masca cu orez

Nu vei folosi, cu singuranta orezul boabe pentru a putea beneficia de toate avantajele acestei masti. Vei folosi apa de orez, care este un lichid obtinut prin fierberea orezului pana cand devine moale. Iata o reteta traditionala japoneza pentru masca cu orez:

Fierbe doua-trei lignuri de orez la foc mediu, pana cand devine moale. Strecoara orezul, asigurandu-te ca pastrezi tot lichidul. Spala orezul in apa rece.

Adauga in orezul fiert o lingura de lapte si una de miere. Cand acest amestec se omogenizeaza, aplica-l pe fata si gat. Dupa 30 de minute, spala-te cu apa de orez pastrata mai devreme.

Rezultate

Tenul tau va fi mai fina si factorii de imbatranire vor fi redusi. Tenul tau se va tonifica si va fi mai hidratata. Va avea un aspect stralucitor si mai tanar. Rezultatele folosirii acestei masti cu orez sunt uimitoare.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x