Foile de dafin sunt o componenta a colectiei de condimente. Frunzele verzi  sunt folosite la gatit si multa lume „arunca” una sau doua frunze in mancare. Caldura elibereaza aroma si o adauga mancarii, dar mai sunt si alte moduri de a ne bucura de beneficiile lor.

Una dintre ele este sa ardem frunzele aromate pentru a elibera compusii activi retinuti in ele. Proprietatile acestora ne pot ajuta sa luptam impotriva infectiilor, ne detoxifiaza si imbunatatesc ritmul cardiac si respirator. Iata cum te pot ajuta aceste frunze aromate.

foi

Calmeaza anxietatea, tensiunea si te ajuta sa te relaxezi.  Foile de dafin contin agenti de relaxare si energizare caqre sunt activati atunci cand sunt arse. Acesti agenti sunt eliberati si pot fi respirati pentru a stimula efectele mentionate.

Ajuta la curatarea sistemului respirator. Foile de dafin sunt remediu natural care pot ajuta in tratarea afectiunilor pulmonare. Actioneaza natual in inndepartarea mucusului care cauzeaza aceste probleme.  In loc sa le arzi, pune frunze proaspete in apa curata si foloseste aceasta apa intr-un umidificator, pentru a crea aburi pe care sa ii respiri. Poate remedia afectiuni cum ar fi alergiile sau astmul.

Ajuta la imbunatatirea sistemului cardiovascular. Foile de dafin sunt bogate in aceid cafeic, un compus organic care ajuta la intarirea peretilor capilarelor. Acidul cafeic ajuta, de asemenea, sa elimine colesterolul daunator.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x