Somnul este o parte importanta a vietii noastre. Este esential pentru sanatatea noastra si majoritatea dintre noi petrecem o treime din viata dormind. Cantitatea scazuta de ore de somn poate cauza probleme de sanatate. Totusi, multi oameni nu reusesc sa aiba un somn bun noaptea.

De ce ne ajuta sosetele sa dormim mai bine?

Purtand sosete noaptea, ne va pastra picioarele calde. Acest lucru ajuta in dilatarea vaselor de sange si sa adormim mai repede. Puratrea sosetelor pe timpul noptii nu ajuta doar in problemele cu somnul.

The-Sleep-Sock-TRICK-You-Can-Use-to-Fall-Asleep-Faster-Avoid-Cracked-Heels-and-Stay-COOL
  1. Previne transpiratia nocturna. Sosetele ajuta la reglarea temperaturii corporale si pot fi solutia perfecta pentru rezolvarea problemei transpiratiei nocturne, care impiedica somnul.
  2. Imbunatateste calitatea pielii. Cei care au pielea uscata pot avea picioarele uscate si calcaie crapate. Hidratatea picioarelor si purtarea sosetelor pe timpul noptii pot rezolva aceasta problema.
  3. Reduce febra. Stropeste sosetele cu otet de mere inainte sa le pui si iti va calma febra imediat. Otetul de mere ajuta circulatia sanguina si scade febra.
  4. Amelioreaza tusea. Un remediu rusesc spune ca daca punem pudra de musta intr-o soseta si purtam o alta pereche peste, va opri tusea.
  5. Incalzeste picioarele. Consumul de ardei iute creste circulatia sangelui in degete. De aceea, daca punem pudra de ardei iute in pantofi sau sosete, efectul este acelasi. Acest lucru stimuleaza circulatia sanguina si incalzeste picioarele. Poate aparea imediat senzatia de incalzire, iar pentru altii, aceasta creste gradual.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x