Ananasul contine tiate enzimele si vitaminele de care corpul tau are nevoie sa fucntioneze normal. Nu este doar delicios, ci are si beneficii rapide pentru sanatatea noastra. Pentru ca ananasul contine bromelaina, ne ofera unul dintre cei mai importanti factori de prevenire a tuturor bolilor, are proprietati antiinflamatorii si elimina toate toxinele din organism,

Este bogat in fibre, mentine tractul intestinal la valori normale si combate constipatia. Cu totii ne-am luptat cel putin o data in viata cu probleme de greutate. S-a descoperit ca un consum de un pahar de suc proaspat de ananas pe stomacul gol estompeaza pofta de dulce si impulsioneaza metabolismul. Eliminarea toxinelor grabeste metabolismul si acestea fiind zice, ananasul ajuta in scaderea in greutate.

ananas1

S-a demonstrat ca, in trei zile, ananasul elimina parazitii intestinali. In plus, ingestia acestui fruct puternic va proteja impotriva formarea parazitilor ficatului si cei intestinali.

Continutul de iod din ananas ajuta in combaterea inflamatiei. Multe boli sunt provocate de incapacitatea corpului de a lupta impotriva inflamatiei, aici incluzandu-se si problemele tiroidale.

Bogat in potasiu, ananasul lupta impotriva crampelor musculare, ceea ce reduce posibilitatea de a rani musculatura.

Dinti mai albi si o dantura mai sanatoasa sunt promise daca ingestia de ananas este facuta regulat.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x