Studii recente au demonstrat ca salatele ambalate sunt scaldate in clor si acoperite de bacterii. La examinare, salata ambalata de compania Dole , prezenta listerie. Aceasta bacterie este cunoscuta pentru provocarea intreruperilor de sarcina si fetusi nascuti morti.

Listerioza este o boala extrem de rara care provoaca febra mare, stari de voma si diaree, care in cel mai fericit caz dispar in 3 zile. In cazuri foarte rare infectia poate fi mai severa. si sa se extinda in tot corpul cauzant complicatii grave cum ar fi meningita. Alte simptome sunt intepenirea gatului, dureri de cap severe si tremuraturi.

Conform unui raport guvernamental din 2015, fructele si legumele sunt sursa numarul unu pentru listerioza si salmonella si sursa numarul doi pentru E. Coli.

BAGGED-SALADS-ARE-DRENCHED-IN-CHLORINE-AND-COVERED-IN-BACTERIA

Unde mai putem intalni aceasta bacterie:

  • unt
  • pateu
  • sandwich-uri preambalate
  • branza crema
  • somon afumat
  • carne preparata si ambalata

Aceasta bacterie poate fi transmisa prin fecale de la animale infectate la ingrijitorii lor. Dar, este ceva ce o face mai serioasa cand vine vorba de salata ambalata. Pentru a produce acest produs, sunt luate frunze din diferite ferme, trecute prin 3 bai de clor, uscate si ambalate, ca apoi sa fie trimise la magazine.

E.Coli nu se elimina prin clorinare. Va fi nevoie sa incalziti frunzele si sa le tratati cu acid organic pentru a elimina bacteria. Daca veti spala salata infectata doar cu apa, bacteriile se vorraspandi peste tot. Spalati fructele si legumele cu solutie de otet, este putin mai eficienta decat apa.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x