Apa minerala este un produs care provoaca o multime de divergente de opinie. Unii oameni considera ca are un efect vindecator, in timp ce altii cred ca apa minerala nu este nici pe departe la fel de sanatoasa ca apa plata. Cercetatorii au demontat patru mituri despre apa minerala. Afla care este adevarul!

FOUR-Big-Myths-About-Mineral-Water-In-Which-You-Must-Stop-Believing
  1. Mit: Apa minerala nu hidrateaza la fel ca apa normala. S-a considerat ca dioxidul de carbon din apa minerala impiedica organismul sa absoarba umezeala din apa minerala, dar, cercetarile au demonstrat ca nu este adevarat. Un studiu a aratat ca apa minerala a reusit sa hidrateze oameni care fac exercisii la fel de bine ca apa plata, dupa un antrenament intensiv.
  2. Mit: Apa minerala este daunatoare pentru dinti si oase. Carbonul, care apare cand apa si dioxidul de carbon sunt combinate, poate distruge smaltul dintilor, dar, pentru ca asta sa se intample trebuie consumata o cantitate enorma de apa minerala in fiecare zi (mai mult de 6 litri).
  3. Mit: Apa minerala nu este benefica in curele de slabire. Apa minerala poate cauza balonari temporare, dar, pe termen lung poate avea efecte pozitive asupra linia corpului. CErcetatorii au aratat ca apa minerala ofera un sentiment de satietate mai puternic decat apa normala, mai ales daca este consumata pe stomacul gol.
  4. Mit: Apa minerala provoaca arsuri gastrice. Apa minerala nu cauzeaza arsuri gastrice, dar le poate agrava daca exista deja, asa ca este mai bine sa o evitati. Apa minerala nu este buna pentru problemele gastrice, deoarece relaxeaza capatul esofagului, ceea ce usureaza intoarcerea acidului gastric in esofag.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x