Daca esti o persoana care isi incepe ziua cu o cana fierbinte de cafea, atunci aceasta reteta este ceva ce trebuie sa incerci. Nu iti va face cafeaua doar mai gustoasa, ci iti va imbunatati si metabolismul.

Add-2-Tbsp.-Of-This-Coconut-Oil-Mixture-To-Your-Morning-Coffee-To-Burn-A-Ton-Of-Calories

Ingrediente:

  • 3/4 cceasca ulei de cocos
  • 1 lingurita scortisoara pudra
  • 1/2 ceasca miere
  • 1 lingura pudra de cacao

Cantitatile din aceasta reteta pot fi ajustate potrivit gustului tau, asa ca, daca nu iti place cafeaua dulce, poti renunta la miere.

Preparare:

Amesteca toate ingredientele intr-un bol pana cand se combina complet. Apoi, pastreaza amestecul intr-un borcan de sticla.

Prepara-ti cafeaua preferata si adauga 1-2 linguri din amestec, cat inca este calda. Pune cafeaua si amestecul intr-un blender la viteza mare timp de 5 secunde.

Efecte:

Beneficiile uleiului de cocos se datoreaza acizilor grasi medii din compozitie. Un studiu a descoperit ca un cosum de 1-2 linguri de acizi grasi medii, cum ar fi uleiul de cocos, pe zi, creste nivelul energiei cu 5%, ceea ce duce la un consum al caloriilor crescut cu peste 120 pe zi pentru o persoana normala.

 

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x