Am auzit cu totii povestile despre faimoasa apa cu lamaie si miere. Dar, poveste unei tinere pe nume Diamond Fitzgerald te va face sa incepi sa bei aceasta apa in mod regulat.

Oamenii care se straduiesc sa se mentina in forma isi pot pierde motivarea pe parcurs. Diamond Fitzgerald era in acest punct. Asa ca a ales sa incerce apa cu miere. Cu o cautare online, a descoperit reteta. A folosit apa calda atat cat a putut suporta, cu o lingura de miere si o lingurita de zeama de lamaie.

She-Lost-20-Pounds-In-3-Months-Drinking-THIS-Early-In-The-Morning

Tanara a baut aceasta apa dimineata pe stomacul gol si seara inainte de cina. Apa calda si lamaia i-a dat energie pentru serile in oras, iar lamaia si pectina din ea a mentinut-o satula pentru a nu mai vrea sa manance mult seara.

A inceput sa slabeasca. A slabit 10 kg in trei luni. Atunci cand a inceput sa consume aceasta apa, tanara nu era constienta de numarul mare de beneficii care aveau sa urmeze. De exemplu, mierea are gustul la fel ca zaharul si poate oferi aceeasi seustenabilitate si gust dulce. Are mai putine calorii si in acest mod a putu sa satisfaca nevoia de dulce, fara sa aiba efecte negative.

Mierea, consumata in starea ei naturala, contine 80% zaharuri  care sunt foarte necesari corpului, 18% apa si ultimii 2%, care sunt cei mai importanti. Aceasta mica parte contine zinc, sodiu, potasiu, fier, magnesiu, fosfor, vitaminele B6 si C si cupru.

Mierea este, de asemenea, un laxativ natural. Ajuta in eliminarea mancarii nedigerate, ceea ce ajuta in pierderea in greutate.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x