Ai incercat, probabil, produse cosmetice pentru a indeparta inesteticele, enervantele si uneori dureroasele puncte negre, doar ca sa apara din nou. Se pare ca acele benzi scumpe si solutiile de curatare faciala sunt doar temporare si nici nu se apropie de eficienta promisa. Din fericire exista metode naturale si ieftine. Aceasta este una dintre ele.

Vei avea nevoie doar de o lamaie, sare si apa calda. Aceasta metoda este mai eficienta decat orice poti cumpara din magazine si punctele negre nu vor mai aparea din nou.

A-simple-trick-that-will-help-you-to-remove-blackheads-once-and-for-all

Ingrediente:

  • o lingura sare de mare
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita apa calda

Preparare:

Amesteca toate ingredientele intr-un bol mic. Aplica amestecul pe toata fata. Aplica o cantitate mai mare pe suprafata unde sunt puncte negre. Ia o bucata de material si aplica incet mixtura pe piele, cu miscari circulare. Maseaza pielea cu materialul cald timp de 5 minute. Poti reincalzi materialul cu apa calda, daca s-a racit. Lasa amestecul pe fata pentru inca 5 minute si spala-te pe fata cu apa rece, atat de rece pe cat suporti. Este posibil sa fie nevoie sa repeti procedura de mai multe ori pe saptamana, dar efectul este garantat.

De ce este eficient?

Sarea este un agent antibacterian care ajuta la curatarea porilor. Zeama de lamai contine acid citric, care ajuta in lupta cu germenii si bacteriile si curata pielea. Apa calda, de asemenea, deschide porii. Impreuna formeaza un remediu excelent pe care nu vei regreta ca l-ai incercat!

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x