Mierea si otetul de mere au numeroase efecte benefice cand sunt consumate separat, dar cand le amesteci, beneficiile sunt duble! Asa ca, amesteca o lingura de otet de mere, o lingurita de miere si o cana cu apa si bea acest ameste pe stomacul gol in fiecare dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun.

Smjesa

Expertii spun ca aceasta bautura atenueaza durerile articulare, inflamatiile, arsurile gastrice, problemele digestive, infectiile etc. De asemena, consumul regulat din aceasta bautura creste nivelul de energie, regleaza hipertensiunea, previne bolile de piele, respiratia neplacuta si obezitatea.

Motivul pentru care aceasta mixtura este buna este ca ambele ingrediente, mierea si otetul de mere devin alcaline in interiorul corpului, ceea ce inseamna ca ridica nivelul pH-ului, crescand, in acelasi timp, rezistenta la bacterii si boli.

Cresterea nivelului pH-ului este importanta atunci cans sistemul imunitar este slabit sau cand persoana consuma prea multe alimente procesate. Pe de alta parte, carnea si amidonul, precum si alimentele procesate, scad nivelul pH-ului din organism.

Trebuie sa ai in vedere sa nu consumi prea mult din aceasta bautura pe zi. Nu mai mult de o cana pe zi, pentru ca poate afecta densitatea oaselor sau sa scada nivelul de potasiu. De asemenea, oamenii care au diabet sau iau medicamente pentru afectiuni ale inimii, nu ar trebui sa consume aceasta bautura fara sa consulte medicul.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x