De cand exista omul pe Pamant, a fost intr-o continua cautare a fantanii tineretii. Lumea a cautat mereu un secret, un ingredient sau un elixir care poate face omul sanatos si nemuritor.

Astazi, exista ramuri ale medicinii si stiintei devotate studiului si cercetarii substantelor potrivite, plantelor minune sau alte combinatii care pot asigura frumusetea, inversa procesul de imbatranire si un remediu pentru toate bolile. Companiile au promovat cele mai recente si mai mari descoperiri si au inceput sa vanda tot felul de creme, seruri, cristale, magneti si altele, consumatorilor dornici sa le incerce. Majoritatea acestor obiecte promit multe dar nu sunt asa cum spera oamenii.

ice

Exista o modalitate mai usoara, mai convenabila si complet naturala pentru vindecarea si reimprospatarea corpului. Tot ce trebuie sa faci este ca in fiecare zi sa te intinzi pe burta si sa pui un cub de gheata la baza caniului, pe gat. Fa asta dimineata pe stomacul gol si inainte de culcare, timp de 20 de minute. Se spune ca aceasta tehnica poate aduce o varietate de beneficii corpului si asupra starii de spirit si sanatatii mintale. Dupa o luna vei observa o imbunatatire a digestiei, a somnului, o ameliorare a problemelor tiroidale, a racelilor comune, a durerilor de cap si dinti si o reducere a riscului de boli de plamani si cardiovasculare.

Aceasta metoda alternatica dateaza din China antica, din medicina traditionala si puncte de presiune. Punctul se afla acolo unde craniul si gatul sa intalnesc, cunoscut sub numele de Feng Fu. Multa oameni au declarat ca se simt mai tineri, mai energici si plini de viata dupa ce au facut asta in fiecare zi.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x