Ceapa poate aduce lacrimi in ochi, dar durerea de moment este intrecuta de faptul ca este un aliat puternic in lupta cu bolile. Aceasta leguma este cultivata pe tot cuprinsul globului si folosita in diferite moduri. Poate fi consumata simpla, adaugata in mancare pentru a adauga aroma, murata si pastrata, folosita pentru a curata gratarul si chiar pusa in sosete pe timpul somnului pentru a revigora corpul.

Da, ai citit bine. Ceapa este benefica in lupta cu raceala, febra si gripa. Metoda de a impacheta picioarele cu ceapa vine din medicina antica Chineza, Chinezii au determinatca exista mii de terminatii nervoase in talpa care actioneaza ca puncte de acces pentru organele interne si sunt legate de sistemul nostru nervos.. Atunci cand o ceapa taiata este asezata pe talpa, va omori germenii si bacteriile, deoarece ceapa are proprietati naturale antibacteriene si antivirale.

onion

Multi oameni au incercat aceasta metoda aletrnativa si au declarat ca a avut efect. Raspunsul pozitiv este incurajator si fara efecte adverse, ne facem sa credem ca metoda poate fi benefica pentru multi oameni.

Este nevoie de o ceapa, alba sau rosie, taiata in felii care se pot aplica usor pe talpa. Trage o parte a sosetei peste ceapa pentru a le mentine pe loc pe timpul noptii. Dupa ce te trezesti indeparteaza soseta si scoate ceapa. Este atat de simplu!

In timp ce dormi, ceapa va intra in piele unde va purivia sangele si extrage toxinele. Daca iti faci griji pentru mirosul din camera sau de pe picioare, nu este nevoie! Ceapa are proprietatea de a curata aerul si din moment ce omoara bacteriile, va elimina factorul care provoaca mirosul neplacut al picioarelor.

 

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x