Un barbat din Kansas a avut o moarte ingrozitoare in urma cu sase luni, moarte ce a socat medicii, care nu aveau nicio explicatie pentru moartea sa. Abia acum, cauza mortii a fost determinata. Este vorba de un virus nou care se transmite prin capuse.

red1

Datorita faptului ca boala este virala, niciun antibiotic nu o poate trata, la fel ca boala Lyme, si la fel ca aceasta prezinta o amenintare ingrozitoare. Potrivit expertilor in boli infectioase, nu s-a mai intalnit niciodata asa ceva in emisfera Vestica. Genomul acestui virul este similar cu boli intalnite in emisfera estica, Africa si Asia.

Datorita faptului ca barbatul locuia in Kansas, expertii considera ca nu este vorba de un virus local, ci a fost adus de capuse.

Cercetatorii studiaza virusul pentru a determina ce anume din genom cauzeaza anorexie, dureri musculare severe si febra extrem de agrsiva , simptome care nu pot fi tratate si duc la deces.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x