Testul următor ne propune să răspundem cu franchețe la acest set de întrebări, care ar putea demonstra o legătură între IQ-ul nostru și felul de a fi. Se știe că nivelul de inteligenţă poate fi măsurat, iar oamenii care au observat aceste 8 semne sunt mult mai inteligenţi decât media.

Unele comportamente şi trăsături pe care cercetătorii le-au sugerat ca fiind asociate cu un nivel mai ridicat de inteligenţă sunt regăsite în următorul test.

Legătura nu este egală cu relaţia de cauzalitate, iar dintre semnele care indică o inteligenţă mai mare decât media se numără:

Eşti copilul mai mare din familie. Persoanele mai în vârsta sunt, de regulă, mai înzestrate la acest capitol, dar nu din punct de vedere genetic, ci pentru că timpurile se schimbă și noi suntem în evoluție, însă dinamica în familie nu este una prea reușită totdeauna.

Iei lecţii de muzică.

Nu fumezi. Fumătorii cu vârste între 18- 21 de ani au un IQ de 94, pe când cei care nu fumează au IQ de 101.

Eşti mai slab. Minte sănătoasă în corp sănătos! Da, cei care sunt mai slabi au un potențial intelectual mai mare și își însușesc 54% din cuvintele existente în vocabular, pe când cei supraponderali cunosc doar 44% dintre cuvinte.

Scrii cu mâna stângă. Un studiu recent a arătat că persoanele cărora le este greu sau chiar imposibil să scrie cu mâna dreaptă sunt mai atenți atunci când desfășoară o acțiune, mai asumați și gândesc mai bine.

Ai pisică. De obicei, sunt mai studioși, mai introvertiți, iar asta duce către hobby-uri de genul cititului și scrisului.

Eşti înalt. Persoanele mai înalte se descurcă mai bine la testele de inteligență și cultură generală.

Ai consumat droguri pentru a te relaxa.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x