Uleiul de în este unul dintre cele mai apreciate şi mai recunoscute uleiuri de pe piaţă. Este un produs natural, obţinut prin presarea la rece a seminţelor de in, astfel încât proprietăţile curative şi calităţile tămăduitoare să nu fie pierdute.

În compoziţia uleiului de seminţe de in, intra lignani (chimicale naturale din plante cu capacitate antioxidantă) care au proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiparazitare şi antitumorale.

Beneficiile pe care acesta le aduce organismului uman sunt cu adevărat surprinzătoare, iar dacă ne raportăm la numărul de afecţiuni pe care reuşeşte să le combată cu succes, uleiul de in se afla printre primele locuri în topul celor mai bune uleiuri naturale.

Tratează acneea
Aplicat pe faţă, în stare pură, uleiul de în îşi lasa mineralele şi vitaminele să acţioneze asupra tenului şi să ajute la regenerarea celulelor, prevenind afecţiunile dermatologice, în special acneea.

Este un bun antioxidant
Uleiul de în este o sursă de fibre, vitamine şi minerale, ceea ce înseamnă că toate aceste lucruri ajuta la regenerarea celulelor corpului.

Ajută la tratarea cancerului de piele
Pentru ca seminţele de în conţin foarte mulţi antioxidanţi, uleiul de în este un concentrat de antioxdanti ce lupta împotriva celulelor canceroare, stimulând producerea de celule noi şi sănătoase.

Ajută la vindecarea ulcerului gastric
Fiind bogat în fibre, uleiul de în este un bun tratament pentru a vindeca ulcerul gastric şi pentru a preveni alte afecţiuni ale sistemului digestiv.

Stimulează metabolismul
Uleiul de în este o sursă extrem de bogată în fibre, în vitamine şi mai ales în minerale, ceea ce ajută la stimularea metabolismului, din punct de vedere energetic.

Ajută la echilibrarea hormonilor
Concentraţia mare de vitamine şi minerale, lupta cu succes la echilbrarea hormonilor, iar de aici multe alte beneficii îi revin acestui ulei miraculous.

Cei mai importanţi hormoni pe care îi echilibrează şi îi ţine sub control, sunt hrmonii fertilităţii.

Previne astmul
Uleiul de în este un bun adjuvant în tratarea astmului, dar mai ales în prevenirea lui în ceea ce priveşte persoanele ce suferă de alergii severe.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x