O băutură simplă pe care o poţi face acasă te ajută să te fereşti de cancer, datorită efectului său alcalin pe care-l are asupra corpului. Acest efect previne apariţia inflamaţiilor în corp, reducând semnificativ riscul de a suferi de boli grave precum cancer, boli de inimă sau diabet. Sucul de lămâie este benefic pentru a preveni boala. Gustul lămâii este agreabil şi nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Puteţi să consumaţi fructul în diverse moduri: puteţi să mâncaţi pulpa, să faceţi suc, să faceţi băuturi, şerbet etc. I se atribuie multe virtuţi, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate tipurile de cancer.

Se consideră că este un agent anti-microbian cu spectru larg, care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială crescută şi este antidepresiv, combate stress-ul şi bolile nervoase.

Extractul de lămâie cu bicarbonat, alternativă naturală la chimioterapie se prepară astfel:

Mod de preparare:
– Într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seară până dimineaţa.
– În dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adăugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat.

Trebuie să se consume zilnic un litru de limonada preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism. Potrivit specialistului, o dietă perfectă trebuie să conţină 80% alimente alcaline şi doar 20% alimente acide.

Alimente acide sunt: carnea, lactatele, zahărul, cerealele rafinate, alcoolul şi cofeină. În categoria alimentelor alcaline intră fructele, legumele, verdeţurile, nucile şi seminţele, după cum precizează specialistul în cartea sa. Poţi că incluzi zilnic în alimentaţia ta: germeni de lucernă, avocado, broccoli, varză de Bruxelles, hrişcă, varză, conopidă, ţelină, castraveţi, seminţe de in, usturoi, grepfrut, fasole verde, mazăre, praz, lămâi, lime, salată verde, pepene galben, mei, ulei de măsline, ceapă, pătrunjel, pere, dovleac, ridichi, seminţe de susan, soia, spanac, roşii, pepene roşu, orez brun şi sălbatic şi zucchini.

Prin consumul ridicat de alimente alcaline şi băutura care distruge cancerul se ajunge la regenerarea ţesuturilor, deoarece acestea au un rol antiinflamator odată ajunse în corp. Astfe, riscul de a te îmbolnăvi de afecţiuni grave este unul mult diminuat.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x