Inflamația stomacului este o problemă comună, cu care se confruntă multe persoane, după ce se hrănesc în grabă, la repezeală. Este o senzaţie foarte neplăcută, iar când se întâmplă, simţi ca şi cum eliberezi gaze în stomac şi este incomod, simţi că vei exploda.

Asta se întâmplă tuturor, din când în când, dar sunt şi oameni care se plâng de aceste inflamaţii şi dureri stomacale tot timpul. Nu este un semn bun, pot fi multe motive la mijlocul acestor stări de rău, iar noi am alcătuit o mică înlănţuire a celor mai comune:

Nu bei suficientă apă: este normal că problemele digestive să apara dacă nu te hidratezi suficient. Se recomandă să bei 6-8 pahare de apă pe zi, dar ne rezumăm la a bea doar cafea, suc şi alte băuturi care nu ne pot ajuta aşa cum doar apa în starea ei naturală o face. Când nu bei suficientă apă, corpul tău începe să folosească lichidele pe care le găseşte şi provoacă retenţia de lichide.

Stres: se pare că şi stresul poate să fie o cauză a acestor inflamaţii, Când suntem stresaţi, creierul face că sistemul digestiv ca fie împiedicat să funcţioneze corect.

Mănânci prea repede: felul corect în care să mănânci este umratorul: bucăţi mici, înghiţituri mici, mestecat cu atenţie, fără grabă.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x