O faţă curată, proaspătă şi întinerită este tot ceea la cre trebuie să ne gândim. Femeile ştiu importanţa unui ten luminos şi curat, tocmai de aceea investesc atâţia bani în produse şi tratamente destinate să le înfrumuseţeze. Se găsesc o groază de produse cosmetice care promit să îţi îmbunătăţească tenul şi să le ajute să aibă o încredere mai mare în ele.

Această reţetă fantastică vă va arăta cât este de simplu să vă îngrijiţi cu ajutorul naturii. Veţi elimina petele de îmbătrânire, cicatricile şi încăpăţânatele puncte negre ca prin farmec, fără să aruncaţi banii pe cosmetice costisitoare.Iar partea cea mai bună este că vă aflaţi în căminul vostru, unde vă permiteţi să arătaţi cum vreţi.

Aveţi nevoie de:

o lingură de miere

jumătate de lingură de nucșoară

o lingură de zeamă de lămâie

jumătate de lingură de pudră de scorţişoară

Amestecaţi toate aceste ingrediente încât să obţineţi o pastă omogenă şi destul de groasă, iar dacă tenul este foarte sensibil sau afectat, puteţi să mai adăugaţi miere, pentru a îngroşa compoziţia. Mierea este un ingredient foarte eficient în problemele dermei, încă din timpurile trecute, dar dacă suferiţi de rozacee facială sau alte boli similare, mierea trebuie evitată.

Şi argila albă este deosebit de bună şi eficace, folosită în aceeaşi proporţie ca şi mierea, apoi se adăugă puţin apă pentru a obţine o consistenţă favorabilă tenului.

Aplică masca şi evită zona ochilor şi a gurii. Lasă să se usuce pentru 10 minute şi clăteşte cu apă călduţă. După tratament, foloseşte puţină cremă facială. Dacă senzaţia de macarime te deranjează, nu te îngrijora, va trece în curând!

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x