Majoritatea oamenilor se îngrijesc doar la nivel superficial, se gândesc la aspectul tenului său la corpul lor, uitând de aspectul tălpilor. Voi probabil că sunteţi de acord cu mine, am dreptate?

Ce e de făcut? Picioarele noastre sunt obosite, stresate, neîngrijite în profunzime, trebuie să avem în vedere faptul că merită o atenţie mai sporită şi să învăţăm să ne iubim corpul. În timpul zilei, ele suporta atâta greutate şi aspectul lor are de suferit deseori, de aceea nu se mai văd atractive dacă nu ne preocupăm.

Ştim că tratamentele la spa sunt costisitoare, vizitele dese la pedichiură nu sunt mereu posibile, aşa că vrem să te învăţăm o reţetă extraordinară, prin care să ai mereu sub control sănătatea şi aspectul picioarelor şi tălpilor tale. Repară problemele călcâielor crăpate şi pieilor moarte, exfoliază, hidratează şi oferă suportul nutritiv de care au nevoie tălpile.

Mai întâi, trebuie să luați 4 căni de lapte cald, apoi să turnaţi laptele într-un recipient mai mare. Cufundaţi picioarele în lapte timp de 10 minute şi adăugaţi bicarbonat de sodiu. În cele din urmă, spălaţi-vă pe picioare cu apă caldă și aplicaţi cremă.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x