Suntem prea ocupaţi. Rămânem fără timp şi mâncăm pe fugă. Timpul nu stă în loc pentru nimeni, iar asta este unul dintre motivele principale pentru care nu ne gândim cu adevărat la ceea ce băgăm în gură. Supele la plic şi tot felul de alte mâncăruri instant ne sunt la îndemână, dar haideţi să aflăm câte ceva despre fideaua bună la gust, care ne dăunează, însă.

Majoritatea nu cred că fideaua instant este o opţiune alimentară sănătoasă, dar nici nu cred că este chiar atât de nocivă. Vă voi spune, vă înşelaţi! Câţiva medici au analizat ceea ce se întâmplă în corpul nostru, în stomac, după ce ingeram aceste preparate. De îndată ce vei vedea acest experiment, cred că nu vei mai vrea să mănânci fidea instant vreodată, ba chiar vei consuma alimente sănătoase sau legume şi fructe atunci când nu vei avea timp sau bani.

Pentru că filmarea să fie posibilă, s-a folosit o micro-camera, introdusă în tractul digestiv şi s-a urmărit digestia, după consumul preparatului instant despre care se credea că este inofensiv.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x