Întotdeauna este bine să ne preocupăm de dantura noastră şi de sănătatea bucală, pentru că o gură îngrijită ne ajută să prevenim infecţiile care ne afectează corpul, iar unele studii au arătat că acumularea plăcii bacteriene generează probleme cardiovasculare şi diabet.

De aceea, îţi arătăm reţeta unei paste de dinţi pe care să o prepari acasă, un amestec din ingrediente 100% naturale.

Majoritatea pastelor de dinţi din comerţ sunt pline de ingrediente nocive, chimicale, plastic, sulfură de sodiu, îndulcitori artificiali, fluor, etc. Pe lângă compoziţia lor, nici nu îşi fac treaba cum ar trebui. Ce am putea să folosim, în acest caz, pentru a ne asigura că dinţii ne sunt sănătoşi?

INGREDIENTE:

1 lingură de ulei de nucă de cocos

1 linguriță turmeric sau 2 capsule

1 sau 2 picături de ulei esenţial de mentă

CUM SE PREPARĂ ACEASTĂ PASTĂ DE DINȚI: Se amestecă toate ingredientele într-o pastă. Periaţi şi clătiţi dinții, ca de obicei. Se repetă acest lucru în fiecare zi. Turmericul conține antioxidanți și distruge bacteriile. Toate aceste proprietăți sunt foarte bune pentru tratarea bolilor gingivale. Uleiul de cocos este antibacterian. De asemenea, reduce inflamaţiile gingivale.

În afară de marile beneficii pentru sănătate ale uleiului de nucă de cocos și turmeric, pasta albeşte dintii şi le da strălucire.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x