Pietrele la rinichi sunt una dintre cele mai dureroase probleme medicale pe care le poţi experimenta. Durerea cauzată de acele mici formaţiuni poate să fie sfâşietoare şi să te dezechilibreze. Persoanele care sunt predispuse la această boală pot să folosească lămâia sau sucul de lămâie că o metodă naturală de prevenire a formării pietrelor la rinichi.

Tratamentul medical standard pentru pietrele la rinichi este citratul de potasiu, iar cercetările au arătat faptul că lămâile au o proprietate unică, fiind bogate în citrat natural. Medicii şi experţii în domeniu au descoperit că sucul de lămâie este foarte bun în cazul în care dorim să ne protejăm împotriva acestor calculi renali. Ei numesc asta „terapie cu lămâie”.

Cum protejează acidul citric rinichii împotriva calculilor?
Acidul citric opreşte formarea acelor pietrificări şi poate să spargă chiar şi micile pietricele formate deja. Cu cât mai mult acid citric ne administrăm, cu atât suntem mai în afară pericolelor.

Lămâile şi lime-ul sunt cele mai bogate în acid citric. Dozele farmaceutice de acid citric, cunoscut ca şi citratul de potasiu, foarte bun în tratarea pietrelor la rinichi, sunt foarte bune şi ajuta, însă tratamentul poate să fie costisitor.

Îmbunătăţeşte funcţionarea rinichilor tăi cu jumătate de cană din această băutură:
Jumătate de cană, sau patru măsuri de suc de lămâie în stare naturală, sau 32 de măsuri de limonada. Aceste măsuri au aceleaşi efecte ca şi tratamentul farmaceutic.

Diluează două măsuri de suc de lămâie cu 6 măsuri de apă şi bea de două ori pe zi – o dată dimineaţa, o dată seara – pentru a ajunge la ţelul propus, acela de a consuma 4 măsuri de zeamă de lămâie pe zi.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x