Una dintre principalele probleme pe care le experimentăm noi, femeile, se leagă de acumularea kilogramelor, mai cu seamă depunerea grăsimii pe şolduri. Este important să ştiţi care sunt factorii care intervin odată cu acumularea şi distribuţia grăsimii, ce alimente trebuie să consumăm şi ce să evităm pentru a ne menţine în formă, dar şi ce exerciţii putem face pentru a scăpa de probleme.

Majoritatea depunerilor de grăsime de pe şolduri depinde de alimentaţie, hormoni şi genetică. Astăzi vom face referire la cel dintâi factor enumerat, arătându-ţi 6 alimente care se depun imediat pe şolduri şi coapse. Atunci când ingerezi unul dintre ele, aproape imediat este procesat de către organism şi se încorporează în ţesuturile adipoase, în special în zona taliei.

Burritos: cine nu a fost vreodată tentat de un burrito? Dar ştiaţi că o singură porţie aduce organismului 19 grame de grăsime şi 1180 de calorii?

Rulourile de sushi: considerate sănătoase datorită conţinutului de verdeaţă şi alge, dar, în cele mai multe cazuri, conţinând creme sau sosuri de maioneză, care ingroseaza talia.

Sucuri proaspete: unele studii au arătat că un consum excesiv al acestor produse este asociat cu riscul de a dezvolta obezitate. Ingerarea zaharurilor, lipsite de fibră (pulpa fructelor) este legată de probleme metabolice şi acumulări de kilograme.

Fructele uscate: sunt recomandate pentru sănătatea inimii, dar trebuie să avem un control în consumul lor, pentru ca fructele seci au între 5 şi 8 ori mai multe calorii decât dacă ar fi consumate proaspete.

Granola: cereale sănătoase, sau mai bine spus, amestec de fulgi, fructe uscate, fulgi de nucă de cocos şi miere. Dacă nu facem exerciţii fizice, aceste cereale se vor depune, cu siguranţă.

Băuturi alcoolice: aceste băuturi favorizează acumularea grăsimilor în corp, după cum arată studiile.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x