Mătreaţa dă multor femei bătăi de cap teribile, căci orice ţinută, oricât de impresionantă ar fi şi orice machiaj, oricât de atent ar fi fost realizat, nu mai au niciun farmec dacă la rădăcina părului se văd neplăcutele semne ale mătreţii.

Dacă ar exista ceva care să le schimbe starea femeilor de la clipă la alta, atunci, cu siguranţă, ar fi vorba despre felul în care le arata podoaba capilară. Nu este nimic mai impresionant decât să avem un păr strălucitor şi bogat precum al unei vedete de cinema. Femeile aplica sute de tratamente capilare pentru a arăta cât mai bine, cu un par sănătos, dar atunci când tratamentele dau greş, apariţia mătreţii este inevitabilă.

Mătreaţa invadează întregul scalp şi o observăm şi pe firele de păr, spre vârfuri, dar şi pe haine. Există multe şampoane şi tratamente dermatologice care promit să rezolve problema aceasta delicată, dar nu dau mereu cele mai bune rezultate.

Noi îţi înţelegem preocuparea, tocmai de aceea am găsit o reţetă care să te scape de problema mătreţii. Tot ce trebuie să faci este să cumperi oţet de mere, iar noi te asiguram că asta va aduce multe beneficii pentru sănătatea părului tău.

1 cană de oțet de cidru de mere

1 cană apă

Procedură: Cu ajutorul unui bol se amestecă oțetul cu apa și se aplică pe toată suprafața scalpului și a părului, în toate zonele, se strânge părul cu ajutorul unui clește de păr și se lasă timp de aproximativ 30 de minute. Apoi se clătește cu șampon normal.

Recomandări:

Nu lăsați tratamentul recomandat să acționeze pe păr mai mult timp.

 

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x