Oamenii au în prezent o alimentaţie nesănătoasă şi săracă, care se reflectă în analizele hematologice și diversele boli de care sunt afectaţi. Una dintre valorile cele mai alterate atunci când dieta noastră este una nesănătoasă este colesterolul.
Valorile unui colesterol modificat pot cauza multe probleme de sănătate, de la cele mai simple și mai delicate la unele deosebit de grave, care pot duce la infarct miocardic şi chiar moarte.

Există mai multe medicamente de pe piață, prescrise de medicii specialiști pentru a elimina aceste probleme, dar unii oameni au reacţii adverse la componentele chimice ale acestora. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți griji, există modalități naturale pentru a elimina problemele de colesterol în mod natural şi uşor, chiar la voi acasă.

Shake de pepene galben și banane împotriva colesterolului


Ingrediente:
1 banana
1 cana pepene galben
1 cană cu apă
1 linguriță scorțișoară sol (opțional)
Mod de preparare: Primul lucru pe care îl facem este să punem pepenele galben în blender (tocat și curăţat de seminţe în prealabil), apă și banane (decojite și tăiate în trei părți), se amestecă bine până obţinem un lichid omogen. Puteți adăuga gheață şi scorțișoară. Puteți să serviţi amestecul dimineaţa, după micul dejun sau ca şi gustare de după-amiază.

Recomandări: folosiţi ingrediente proaspete. Asigurați-vă că fructele nu sunt coapte (pentru a evita excesul de zahăr). Scorțișoară ar trebui să fie în stare proaspătă (această specie servește la nivelul de colesterol și trigliceride). Aveți posibilitatea să adăugați vanilie la preparare.
Ar trebui să consumaţi în fiecare zi, până atunci când colesterolul revine la valori normale; apoi, puteți consuma shake-ul de două ori pe săptămână.
Este important ca aceste alegeri sănătoase să fie însoțite de o dietă naturală, minim opt pahare de apă pe zi şi multe exerciţii cardiovasculare.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x