Este un mare adevăr în zicala „eşti ceea ce mănânci”, pentru ca sănătatea noastră depinde foarte mult de dietă. Dacă se ia în considerare faptul că, în secolul al 21-lea trăim înconjuraţi de toxine, ne este clar de ce o dietă sănătoasă, echilibrată ar trebui să fie prioritatea fiecărei persoane.
Pe de altă parte, viața modernă agitată lasă puțin timp pentru mese nutritive făcute acasă, motiv pentru care cei mai mulți oameni apelează la obiceiuri alimentare nesănătoase. Acest lucru duce la apariţia multor probleme.

Mergeți la un control medical de rutină și veți afla că nivelul zahărului din sânge a crescut și nu ați fost chiar conștienți cu privire la asta. Același lucru se întâmplă cu hipertensiunea arterială. De fapt, există o serie de boli cunoscute sub numele de „criminali tăcuți” care deteriorează sănătatea voastră fără ca să aveți cea mai mică idee despre ce se întâmplă. Și toate aceste afecţiuni au un numitor comun – alimentația nesănătoasă!
Dacă aveți de-a face cu o concentraţie zahăr în sânge ridicată, exista o soluţie naturală uimitoare, care face minuni: oul fiert.

Fierbeţi un ou. După ce îl cojiţi, înţepaţi-l în mai multe locuri, folosind o furculiță. În continuare, puneţi oul într-un recipient, apoi turnaţi oţet peste el. Lăsaţi-l să rămână peste noapte.
Dimineaţa următoare, mâncaţi oul în combinaţie cu un pahar de apă caldă. Repetaţi tratamentul şi peste câteva zile, apoi mergeţi iarăşi la medic, pentru a vi se repeta testele de sânge. Puteți compara rezultatele de dinainte și după tratament – glicemia dumneavoastră va fi semnificativ mai mică după acest tratament cu un banal ou!

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x